Farm Frenzy

Farm Frenzy Lite 2.1.0

Speel de boer op je mobiel

VOOR

  • Mooie graphics
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Gaat vervelen

Goed
7

Farm Frenzy is een game waarin je een kijkje krijgt in het boerenleven. Je begint met een kaal stuk land en voordat je het weet run je een gigantische boerderij. Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om boer te zijn, dan geeft Farm Frenzy je vast een voorproefje.

De graphics in deze game zijn kleurrijk en schattig. Met een lekker hillbillymuziekje op de achtergrond is de sfeer al snel gezet. De eerste levels zijn vrij eenvoudig en daarin hoef je niks meer te doen dan eieren verzamelen. Naarmate de game vordert, neemt ook de intensiteit van elk spel toe. Zo moet je ineens koeien en varkens beheren, brood bakken, grondstoffen bijtijds in laten vliegen en panda's (ja, pandaberen) vangen die achter je pluimvee aanzitten. Gelukkig is de besturing van Farm Frenzy lekker eenvoudig; je hebt alleen je muis nodig.

Wanneer je in de hogere levels terecht bent gekomen, dan is Farm Frenzy enorm hectisch. Het beeld zit vol en je hebt geen idee meer wat er aan de hand is. Op dat moment gaat ook het repetitieve muziekje je waarschijnlijk enorm vervelen en heb je het allemaal wel gezien. Toegegeven, je bent al een flinke tijd aan het spelen voordat je überhaupt op dit punt belandt.

Farm Frenzy is een mooi vormgegeven game waarin je lekker als boer aan de slag gaat. Raak echter niet te gefrustreerd wanneer de levels in Farm Frenzy een grote sprong nemen qua moeilijkheid.

Meeste downloads Strategiespellen voor symbian

Meer
Farm Frenzy

Download

Farm Frenzy Lite 2.1.0

Beoordelingen about Farm Frenzy